GAZOZNAME ATV HABERDE
1958 yılından beri faaliyette olan UZAY KOLA geleneksel üretim anlayışından vazgeçmeden, tüketiciye modern yöntemlerle ulaşmayı hedefliyor. Kafeinsiz üretim, doğal pancar şekeri kullanmaları ve kendilerine has formüllerini hiç bozmadan ürettikleri kola; 80-90'ların uluslararası kolalarının tadında. Yani şu andaki tüm global kolalardan daha lezzetli. Mutlaka denemelisiniz.
Lavanta bahçesinde şeftali yer gibiii. Yazın kavurucu sıcaklığında buz gibi bir ferahlık Kabarcık Lavanta Şeftali Gazozu.
GÜL GAZOZU Geçmiş zamanların serinlik ve rahatlık veren içeceği… Bazen ziyarete gelen hatırlı misafirler için, bazen bağda hasat sonrası cümbür cemaat, bazen hısım akraba konu komşu toplanmalarında, bazen şifa olsun, bazen ruhu ferahlatsın, bazen kokusuyla mest olarak içtiğimiz GÜL ŞERBETİ… İLAVE RENKLENDİRİCİ YOK. * İLAVE AROMA YOK. * KAYNATMADAN / ISIL İŞLEM UYGULAMADAN. * DOĞAL PANCAR ŞEKERİ İLE TADLANIYOR. * ISPARTA GÜL YAPRAKLARI (ROSA DAMASCENA) KAZANDA BEKLETİLEREK SUYA RENGİNİ VEKOKUSUNU VERİYOR. İşte bu suya, usta ellerin dokunuşu ile oluşuyor KABARCIK GÜL GAZOZU…
Bu kolide 20 adet / 3 farklı Uzay Gazoz var. Geçmişi çok eskilere uzanan Uzay Gazoz'larında balkan kültürü ve damak tadı buram buram hissediliyor. Peki hangi gazozlar bunlar? Eskinin tabiriyle ''Beyaz gazoz, sarı gazoz, siyah gazoz. Hepsi güzel ama siyah gazoz çok iddalı. 2 boş bardakta; birini Uzay kola ile diğerini uluslararası başka bir kola ile doldurup sevdiklerinize ikram edin. Hangisini daha çok beğendiğini sorun. Sonuç şaşırtıcı olacak.!