GAZOZNAME ATV HABERDE
Gazoz dediğin geyirtir GAARK. Yeni nesil GAARK % 100 pancar şekerli GAARK. Doğala özdeş aroma GAARK. İste kapına gelsin GAARK
Bu kolide 20 adet / 3 farklı Uzay Gazoz var. Geçmişi çok eskilere uzanan Uzay Gazoz'larında balkan kültürü ve damak tadı buram buram hissediliyor. Peki hangi gazozlar bunlar? Eskinin tabiriyle ''Beyaz gazoz, sarı gazoz, siyah gazoz. Hepsi güzel ama siyah gazoz çok iddalı. 2 boş bardakta; birini Uzay kola ile diğerini uluslararası başka bir kola ile doldurup sevdiklerinize ikram edin. Hangisini daha çok beğendiğini sorun. Sonuç şaşırtıcı olacak.!
ATOMİÇ – Muzla Başlar, Enerjiyle Biter! Kabarcık ailesinin en tatlı çılgını sahnede: ATOMİÇ! Kapağını açtığınız an ortama yayılan yoğun muz kokusu, içinizde bir tebessüm uyandırır. Ardından gelen bal ve kaymak aroması, lezzetin doğadan geldiğini hissettirir – hem nostaljik, hem yenilikçi! Her yudumda sabit kalan o enfes tat, bitmesin isteyeceğiniz türden bir gazoz deneyimi sunar. Bölge köylülerinin özenle ürettiği çam balları ile tatlandırılan ATOMİÇ, yapay tatlandırıcılardan ve ilave şekerden uzak, %100 elma suyu konsantresiyle doğallığın hakkını verir. Üstelik C vitamini katkısıyla, enerji hep seninle! Tatlı mı tatlı, yapaylıktan uzak Doğanın kalbinden gelen çam balı İlave şeker yok, yapay tatlandırıcı yok ⚡ C vitaminiyle tazelik garantili ATOMİÇ – Muzun gücü, balın kalbi, kaymağın zarafeti bir arada!